• Svenska

Alla våra hus och rum erbjuds av olika privata hyresvärdar och därför skiljer sig boendena en del ifrån varandra. Var därför noga med att läsa respektive beskrivning för att vara säker på att det passar just dig.

Husdjur är inte tillåtna i något av våra boende. Ej heller rökning.

Idrottsvägen

Pris: 800 – 1150 kr /natt

 

Klicka på kalender för bokning

Mer information

En mysig lägenhet i trädgården hos en konstnär! Ovanför hennes atelje ligger en lägenhet med ett sovrum med 2 sängar. Det finns ett duschrum med toalett plus ett fullt utrustat kök med matplats. I soffan kan man även sova 2 personer. 300 meter till havet och ca 500 meter till central bryggan. Parkering

Kullenvägen

Pris: 800 – 1200 kr /natt

 

Klicka på kalender för bokning

Mer information

Modern lägenhet i Fjällbacka, med 6 sovplatser, varav 2 i bäddsoffa.

55m2, modern lägenhet med ett sovrum, vardagsrum med platt TV. Kök, duschrum och matplats inne och ute. Barbecue .  Parkering för 2 bilar. . 400 meter till badplats och 800 meter till centrala Fjällbacka.

Städning och lakan är extra. Turistinformationen kan arrangera både lakan för 100 kr/set och städning 900 kr. Parkering för 2 bilar

Tallgatan

Pris: Från  1 000 kr / natt

 

Klicka på kalender för bokning

Mer information

Denna lägenhet är på övervåningen i ett stort hus. Lägenheten har två rum med kök, balkong, dusch och separat toalett. 4 sängar. Tillgång till trädgården, parkering. 300meter till havet och ca 700 meter till centralbryggan i Fjällbacka. Städning och lakan ingår ej. Öppet hela året för långtids uthyrning. Dygnsuthyrning endast möjligt från April till 15 Oktober.

Tallgatan, markvåning

Pris:Från  1 000 kr / natt

 

Klicka på kalender för bokning

Mer information

Denna lägenhet är på markplanet i ett stort hus. Lägenheten har tre rum med vardagsrum, kök, balkong, duschrum. 4 sängar. Egen uteplatsn, parkering. 300meter till havet och ca 700 meter till centralbryggan i Fjällbacka. Städning och lakan ingår ej. Öppet hela året för långtids uthyrning. Dygnsuthyrning endast möjligt från April till 15 Oktober.