• Svenska

Alla  rum erbjuds av olika privata hyresvärdar och därför skiljer sig boendena en del ifrån varandra. Var därför noga med att läsa respektive beskrivning för att vara säker på att det passar just dig.

Husdjur är inte tillåtna i något av våra boende. Ej heller rökning.

Bed and Breakfast

Pris: Från  800 kr / natt

 

Klicka på kalender för bokning

Mer information

Isabella välkomnar er in i sitt hem. Här finner ni ett stort luftigt rum i ett fristående hus. Isabella tar emot er frukost beställning kvällen innan och serverar er sedan med en bricka på ert rum eller i trädgården. Badrummet är i storstugan och är utrustad med dusch.

Havet är bara några hundra meter från huset och Sälviks camping ca 50 meter. Camilla Läckberg skriver om Sälviks camping i flera av sina böcker och Erikas hus i TV programmen är mitt emot. . 800 kr/night/rum

Solrosvägen

Pris: 900 kr / natt

 

Klicka på kalender för bokning

Mer information

Denna hyresvärdinna har 4 stora rum (18-22m2) i undervåningen på sitt hus. Det ligger bakom Konsum i Fjällbacka . De 4 rummen delar 2 duschar och 2 toaletter. Det finns ett litet kök och även ett samlings rum.
Rummen är stora och fräscha. Lakan ingår inte men finns att hyra 100kr/set. Städning ingår.

Priset på 900 kr / natt är för ett rum för två personer. Det går att ställa in upp till 3 extrasängar för 450 kr / natt / person om så önskas, och den extra summan betalas i så fall vid ankomst.